5 Ιουνίου 2019

Πώς να συσκευάσετε μια κουζίνα για την μετακόμιση σας

Είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι και η διαδικασία συσκευασίας είναι ήδη σε εξέλιξη.

Και ξαφνικά, έρχεται η ώρα να συσκευάσετε την κουζίνα σας και να βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση από πού να ξεκινήσετε. Αν και συνήθως οι μικρές κουζίνες μπορούν να είναι πραγματικά δύσκολες να ταξινομηθούν και να συσκευαστούν λόγω του τεράστιου αριθμού αντικειμένων που είναι αποθηκευμένα σε αμέτρητα συρτάρια, ντουλάπια και μυστικές κρυψώνες.

Επιπλέον, σκεφτείτε τα σκεύη κουζίνας με το παράξενο σχήμα και τις μεγάλες συσκευές κουζίνας και θα καταλάβετε γιατί πρέπει πάντα να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να συσκευάσετε την κουζίνα σας από ό, τι έχετε προγραμματίσει.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η κουζίνα θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια που πρέπει να πακετάρετε όταν μετακομίζετε, συνήθως αμέσως μετά τη συσκευασία των χώρων αποθήκευσης (γκαράζ, υπόγειο, σοφίτα κλπ.) Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συσκευάσετε μια κουζίνα για μια μετακόμιση ;

Διαβάστε : Πόσο κοστίζει η μεταφορά πιάνου ;

Σας παραθέτουμε παρακάτω συμβουλές για διευκολύνετε την ζωή σας.

1) Αποκτήστε προμήθειες συσκευασίας κουζίνας

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η κουζίνα σας θα περιέχει πολλά εύκολα θραύσιμα αντικείμενα. Και έτσι, θα πρέπει να φροντίζετε καλά αυτά τα θραύσματα της κουζίνας ώστε να μπορούν να φτάσουν στην κουζίνα του νέου σπιτιού ασφαλή και υγιή.

Για να συσκευάσετε την κουζίνα σας, θα χρειαστεί σίγουρα μια σειρά από υψηλής ποιότητας προμήθειες συσκευασίας.

Κουτιά συσκευασίας. Αποκτήστε περίπου 20-25 κουτιά μεσαίου μεγέθους για να συσκευάσετε τα διάφορα είδη κουζίνας σας. Επίσης, σας συνιστούμε να πάρετε πολλά κουτιά πιάτων, το διπλό στρώμα από κυματοειδές χαρτόνι που τα κάνει πολύ ισχυρότερα από τα τυποποιημένα κουτιά από χαρτόνι.
Χαρτί συσκευασίας. Θα χρειαστείτε άφθονο καθαρό λευκό χαρτί συσκευασίας όταν συσκευάζετε τα σπαστά στοιχεία κουζίνας σας.
Χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα. Το περιτύλιγμα φούσκας θα προσφέρει ασυναγώνιστη προστασία για όλα τα θραύσματα στην κουζίνα.

Διαβάστε αναλυτικά στο On Line Μεταφορές.

Leave a Comment

Your email address will not be published.